Skip to content

У Дніпрі затримали «офісного» крадія

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Шостого червня працівниками Управління кримінальної поліції(Карний розшук) спільно з поліцейськими Індустріального ВП затримано мешканця обласного центру 1974 року народження, який скоїв серію крадіжок з офісних приміщень.

;jsessionid=2A93179F54663159B10F27A35B20FFC1Свій своєрідний талант поживитися чужим він демонстрував вже не вперше. В листопаді минулого року молодик вийшов із місць позбавлення волі, де вже вдруге відбував покарання за аналогічний злочин.

-» В поле зору нашого підозрюваного потрапляли невеликі офісні приміщення на першому поверсі. Вони були не обладнані сигналізацією та знаходилися на віддалі від інших приміщень. Підібравши собі такий об’єкт чоловік вночі під’їжджав сюди на власній автівці та шляхом пошкодження метало пластикового вікна на першому поверсі пробирався в приміщення та виносив все, що можна було взяти,»- повідомив начальник відділу з розкриття майнових злочинів УКП ( Карний розшук) головного управління НП в Дніпропетровській області Андрій Дидочкін.

За словами поліцейського крадій виносив з офісів зазвичай оргтехніку та побутову техніку, яку в подальшому збував. За попередньою оцінкою матеріальний збиток, завданий власникам офісів становить близько 15 тисяч гривен за кожним з двох епізодів.

На даний час затриманому доведена причетність до скоєння двох крадіжок офісного майна на території Індустріального та Самарського районів. Поліцейські проводять відпрацювання останнього на причетність до скоєння ще десяти аналогічних злочинів на території Дніпра.

За даними фактами порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 кримінального кодексу України , яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: