Skip to content

Солодке життя і дешева мобілка обернулися 13-річним ув`язненням

Людмила Гейко

Людмила Гейко

p_69696_1_gallerybig16-06-09-146547175613 років за ґратами проведе чоловік, який заради цукру та дешевого мобільного телефону жорстоко вбив 85-річну жінку

Вироком Дніпропетровського районного суду 51-річного раніше судимого громадянина визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 та ч.3 ст.185 КК України (умисне вбивство; крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Встановлено, що у квітні 2015 року у м. Підгороднє в нічний час доби чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, з метою заволодіння чужим майном проник до будинку 85-річної жінки, де таємно викрав 4 пакети цукру та мобільний телефон за загальну суму майже 200 гривень. Побачивши господарку,  зловмисник наніс їй численні удари молотком по голові та тулубу, після чого зник з місця злочину. Від одержаних травм потерпіла померла.

Свою вину чоловік визнав частково. Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3.

Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 13 років позбавлення волі, повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: