Skip to content

Автомобільний вор із Кам`янського (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

В ніч з 5 на 6 червня близько 2:20 при патрулюванні лівобережної частини міста Кам`янське на вулиці Воїнів-афганців увагу поліцейських привернув чоловік, який при появі правоохоронців дуже занервував, повідомляє старший інспектор Дніпродзержинського ВП Олена Тімченко.

На прохання правоохоронців чоловік представився. Було встановлено, що це 36-річний місцевий мешканець, раніше не судимий, в поле зору поліції не потрапляв.

При зовнішньому огляді у чоловіка були виявлені речі з автомобіля — магнітола, дріт для екстреного заведення автомобіля, різні гайкові ключі Звідки це все у нього і що він з ним збирається робити, чоловік нічого пояснити не зміг.

При відпрацюванні поліцейськими прилеглої території, у дворі будинку №1 по вулиці Воїнів-афганців було виявлено автомобіль «Таврія Славута», який, судячи із зовнішнього вигляду, тільки що обікрали. Поліцейські встановили господаря машини, який прийшов оглянув свій автомобіль і речі, які знайшли у чоловіка, і підтвердив, що ці речі викраденні з його автомобіля.

Для подальшого з’ясування обставин події зловмисник був доставлений до Дніпровського відділення поліції.

Вранці до Дніпровського відділення поліції з заявою звернувся ще один потерпілий. Він повідомив, що вночі з його автомобіля «Форд Транзит», який був припаркований у дворі будинку №5 по вулиці Воїнів-афганців, шляхом розбиття пасажирського вікна викрали автомагнітолу та деякі речі.

Затриманий чоловік зізнався у скоєнні обох крадіжок, які скоїв за одну ніч.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка)

На даний час перевіряється його причетність до скоєння аналогічного виду злочинів.

PM56image005 PM345image002 PM396image003 PM462image004 PM632image001

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: