Skip to content

За наркотики та боєприпаси світить строк від 3-х до 7 років та чималий штраф

Людмила Гейко

Людмила Гейко

3 червня 2016 року в рамках оперативно-профілактичної операції «Мак» під час санкціонованого обшуку у домоволодінні мешканця с. Хуторо-Чаплине Васильківського району було виявлено та вилучено 1200 рослин коноплі, які вказаний громадянин вирощував на території свого домоволодіння.

Також було виявлено та вилучено чотири пакети з сухою речовиною рослинного походження за попереднім припущенням снотворного маку загальною вагою 200 грамів та предмети, схожі на патрони до автоматичної зброї калібру 5,45 мм у кількості 15 штук.

Вилучені речовини направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру м. Дніпра для проведення експертиз.

Відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань для подальшого проведення досудового розслідування (попередня правова кваліфікація ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Наразі йому загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років та чималий штраф, повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області.

PM478image003 PM746image002

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: