Skip to content

Податківця затримали при отриманні хабара у 10000 грн

Людмила Гейко

Людмила Гейко

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно інспектора одного з відділів управління податків та зборів з фізичних осіб Нікопольської об’єднаної ДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням такої неправомірної вигоди).

Так, у травні 2016 року до Нікопольської ОДПІ звернувся приватний підприємець із заявою про проведення позапланової перевірки у зв’язку з припиненням підприємницької діяльності. Під час надання необхідних для перевірки документів інспектор повідомив підприємцю про наявність суттєвих порушень ведення фінансово-господарської діяльності, при цьому зазначив, що лише при наданні йому неправомірної вигоди у сумі 10 000 грн чоловік зможе отримати довідку з висновком про відсутність порушень податкового законодавства, що забезпечить безперешкодне припинення його підприємницької діяльності.

31 травня 2016 року під час одержання вказаних коштів інспектора було викрито правоохоронними органами.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та на час проведення досудового розслідування відсторонено від займаної посади, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: