Skip to content

Злодюжки-іноземці грабували на Дніпропетровщині

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Зловмисниками виявились двоє чоловіків іншої держави, які останнім часом нелегально перебували на території України. Про це повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області.

3До чергової частини Павлоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 45-річної місцевої мешканки про те, що невідома особа шляхом віджиму вікна проникла до домоволодіння заявниці та намагалась викрасти побутову техніку.

Досудовим розслідуванням встановлено, що приблизно о 3-ій годині зловмисники прибули до домоволодіння потерпілої. Переконавшись, що за їх діями ніхто не спостерігає, шляхом віджиму вікна, вони проникли до оселі. Там вони перенесли з кімнати до кухонного вікна побутову техніку, підготувавши таким чином її до виносу. Проте зловмисникам не вдалося довести свій злочинний намір до кінця, так як вони були затримані працівниками патрульної поліції Павлоградського відділу поліції.

Слідчим відділом Павлоградського ВП ГУНП в Дніпропетровській області при узгодженні з прокурором Павлоградської міжрайонної прокуратури дії зловмисників кваліфіковані за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна за попередньою змовою групою осіб.

Зловмисників затримано в рамках ст. 208 КПК України.

Правоохоронцями перевіряється причетність даної групи чоловіків до аналогічних злочинів.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: