Skip to content

За травневі свята в центрі Дніпра знищено майна більше ніж на 13,5 млн. грн

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У Дніпрі розслідується факт незаконного знищення будівель колишнього трамвайного депо вартістю понад 13,5 млн грн, повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Прокуратурою Дніпропетровської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом зловживання службовим становищем посадовцями комунального підприємства міста, на балансі якого перебувають будівлі та споруди колишнього трамвайного депо №1 (ч.2 ст.364 КК України).

82166216-06-03-1464943881Раніше органами прокуратури вже докладалися зусилля для повернення вказаного майна державі: так, у 2014 році за позовом прокуратури Кіровського району м. Дніпропетровська будівлі та споруди колишнього депо було визнано комунальною власністю міста та передано на баланс комунального підприємства.

Проте встановлено, що через бездіяльність службовців КП, які мали забезпечувати охорону та збереження нерухомого майна, у період травневих свят вказані будівлі та споруди, розташовані на центральному проспекті Дніпра, було зруйновано сторонніми особами за допомогою важкої техніки, а будівельні матеріали вивезено. Шкода, спричинена державі внаслідок таких дій, становить понад 13,5 млн. грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: