Skip to content

Медики Дніпропетровщини обмінялись досвідом з індійськими колегами (ФОТО)

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

IMG_8957

Науково-практична конференція у санаторії „Новомосковський” зібрала 170 гастроентерологів з різних областей України. До них за допомогою телемосту приєдналися фахівці Індії.

Про це з конференції повідомила собкор «Нашого міста».

— Такий важливий науковий форум ми проводимо вже не перший рік, і дуже пишаємося тим, що проходить він у мальовничому куточку Дніпропетровщини, на території відомого курорту Орлівщина, — говорить головний лікар санаторію „Новомосковський” Олександр Андрієнко. — Тему дводенної науково-практичної конференції „Діагностика, лікування та реабілітація гастроентерологічних хворих в сучасних умовах” неможливо переоцінити. Тож директор інституту гастроентерології, професор Юрій Степанов, як завжди, сконцентрував увагу на нових технологіях і передових методиках в цьому напрямку.

Серед важливих для обговорення питань – сучасне розуміння замісної терапії в лікуванні підшлункової залози та печінки, стандарти ендоскопічного моніторування при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, синдром надлишкового бактеріального росту у дітей та багато іншого. До обговорення всіх цих питань з допомогою телемосту, долучилися провідні фахівці з Хайдарабаду, Харкова, Киева. Одним словом, для обміну досвідом, як наголошували гастроентерологи з Миколаєва, Херсону та Донбасу, цей захід виявився просто безцінним.

Та й санаторій „Новомосковський” для такого масштабного форуму, як зазначив Юрій Степанов, обрали не випадково. Бо саме цей оздоровчий заклад Дніпропетровщини має в Україні найкращий досвід відновлювального санаторно-курортного лікування хворих із проблемами органів травлення.

А ще наші гості  вдячні за можливість у перервах між доповідями насолоджуватись цілющою водою та повітрям,  якими наш санаторій теж помітно вирізняється з поміж інших.

IMG_8942 IMG_8946 IMG_8949 IMG_8968 IMG_8970 IMG_8977
Юлія Бабенко, фото автора

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: