Skip to content

Ніжка від табурета як смертельна зброя проти орендодавця

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Поліцейські встановили, що потерпілий здавав кімнати у своїй трикімнатній квартирі. Саме одного з наймачів житла і запідозрили працівники поліції у вбивстві 56-річного чоловіка.

27 травня жінка, яка також знімала одну з кімнат у квартирі, прийшла додому і виявила тіло мертвого орендодавця. Вона негайно зателефонувала до поліції і повідомила про злочин.

Співробітники Кіровського відділення поліції, які виїхали на місце події, встановили, що 26 травня під час спільного розпиття спиртних напоїв, зловмисник взяв ніжку від табурета та почав наносити удари по голові та тілу господаря. Чоловік впав на землю і втратив свідомість. Побачивши, що співпляшник не рухається, зловмисник ліг спати.

tabyretПісля встановлення обставин злочину підозрюваного у вбивстві доставили до Кіровського відділення поліції. Знаряддя злочину – ніжка від табурета зі слідами крові – вилучена. Чоловік вручено повідомлення про підозру. Йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: