Skip to content

«Дніпрокомунтранс» планує встановити 600 контейнерів

Inna Vnukova

Inna Vnukova

Про необхідність вчасно сплачувати послуги вивезення сміття вкотре нагадали мешканцям Дніпропетровська під час прямої телефонної лінії начальник управління охорони навколишнього природного середовища та директор підприємства «Дніпрокомунтранс» Валерій Лубінський.

«На сьогодні єдиним офіційним перевізником твердих побутових відходів у місті є компанія «Дніпрокомунтранс», якій мешканці заборгували близько 30 мільйонів гривень (накопичений борг). Традиційно найбільше боржників у приватному секторі, тому закликаємо усіх абонентів розрахуватися за надану послугу. Тариф на вивіз сміття з 2011 року залишається незмінним: для мешканців багатоповерхових будинків – 9.36 грн., для мешканців приватного сектору – 11.26 грн.», — сказав Павло Головаха.

 

За словами директора «Дніпрокомунтрансу» Валерія Лубінського, підприємство продовжує встановлювати контейнери у приватному секторі: «З початку року встановили там 700 контейнерів. Щоб повністю закрити питання встановлення сміттєбаків у приватному секторі, необхідно ще 600 одиниць. До кінця року плануємо це зробити. Тому закликаю мешканців бути дисциплінованими і вчасно платити за вивезення сміття, а також не утворювати сміттєзвалища, оскільки зараз зростає ризик пожеж».

Прес-служба міської ради.

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: