Skip to content

Дніпровські поліцейські завітали в гості до вихованців дитячого притулку «Барвінок»

Людмила Гейко

Людмила Гейко

В рамках програми «Знай. Вмій. Застосовуй» 26 травня співробітники дніпровської поліції відвідали дитячий притулок «Барвінок».

PM404image002Діткам показали майстер-клас з надання першої медичної допомоги та розповіли про небезпеку, яку можуть представляти залишені без нагляду предмети. Особливий акцент в розмові з вихованцями притулку поліцейські зробили на темі насильства в сім’ї. Вони розповіли, куди звертатися та як діяти, якщо батьки, опікуни або інші лихі люди дозволяють собі жорстоке ставлення.

З розповіддю про те, як вберегти своє життя у надзвичайних умовах, перед дітьми виступив лікар-волонтер. Він показав їм, як правильно надавати першу медичну допомогу, розповів, що робити у таких ситуаціях – кого кликати на допомогу та як реагувати.

Спеціалісти-вибухотехніки показали дітям, як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, продемонстрували різні види зброї та боєприпасів, дозволили потримати їх в руках.

Після того, як діти навчилися правильно реагувати на невідомі предмети, працівник Управління превентивної діяльності Андрій Чаплинський розповів їм про види насильства в сім’ї, чому небезпечно тікати з дому та довіряти незнайомцям. Він закликали школярів бути пильними та берегти себе.

У заході взяли участь більше 20 вихованців притулку віком від 5 до 15 років. Такі зустрічі сприяють зближенню дітей з поліцейськими, зміцненню довіри між ними.PM426image005PM455image001PM619image004PM762image003

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: