Skip to content

Поліція знайшла 6 викрадених авто

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

thumbnail-20160117161530nУ період з 12 по 23 травня на території Дніпропетровщини проходили оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Автомобіль», метою яких є покращання стану оперативної обстановки, посилення протидії злочинам, пов`язаним з незаконним заволодінням транспортними засобами, виявлення підроблених документів, невідповідності номерів вузлів і агрегатів, а також удосконалення роботи із запобігання угонів, та розкриття таких злочинів і розшуку злочинців.

Про це повідомили у відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

«Була проведена певна робота, виявлено чотири транспортних засобів, викрадених на території Дніпропетровської області, дві автівки які було викрадено за межами області, 20 транспортних засобів зі знищеними, підробленими або зміненими ідентифікаційними номерами вузлів та  агрегатів, 1 автомобіль з підробленими документами, власник якого не замислювався над тим, що підробка документів веде до кримінальної відповідальності та затримано п’ять осіб за вчинення незаконних заволодінь», — йдеться в повідомленні.

При проведенні заходів було перевірено 150 об’єктів сервісу, а саме станції техобслуговування, автостоянки, автомайстерні, гаражно-будівельні кооперативи та місця розукомплектування  транспортних засобів. Під час вказаних перевірок правоохоронцями було виявлено 13 транспортних засобів сумнівного походження.
На даний час по усім фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до кримінальної відповідальності.

 

В поліції нагадують, що знищення, підробка, або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, особливо якщо такі дії супроводжуються підробленням реєстраційних документів, є кримінальними правопорушеннями, які кваліфікуються згідно зі ст. 290 та 358 Кримінального кодексу України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: