Skip to content

У Дніпрі пройшов перший напівмарафон європейського рівня

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

IMG_4860

 

Про це міський голова Борис Філатов повідомив 22 травня, під час брифінгу, присвяченому першому в історії міста напівмарафону.IMG_4914

— Сподіваємося, що вже восени ми організуємо марафон. І буде набагато більше учасників. Це дуже важливо для міста. Це туристи. Це ім’я міста, – зазначив Борис Філатов. – Учора я мав робочу зустріч із першим заступником Міністра молоді та спорту України Ігорем Гоцулом. І коли він побачив рівень організації, сказав, що вони допомагатимуть, у тому числі і коштами з державного бюджету, з організацією змагань в місті.

Очільник Дніпра також подякував учасникам, спонсорам, за кошти яких відбулися змагання, поліції і комунальним службам міста за їхній внесок у проведення INTERPIPE Dnipro Half Marathon.

— Ми досягли мети. Це популяризація здорового способу життя. Дякую керівництву міста, яке пішло нам назустріч. У нас є хороша тенденція, і головне – продовжувати робити те, що ми робимо, – сказав генеральний директор компанії Run Ukraine, організатор напівмарафону Дмитро Черніцький.

Понад 1,3 тис учасників із 9 країн світу бігли різні дистанції від 100 метрів до 21 кілометра.IMG_4924

Як повідомлялося, в програмі напівмарафону були чотири дорослих забіги.Найдовший – 21 км. Його маршрут – це два кола Набережною через центральний міст. Уздовж маршруту працювали пункти гідратації, харчування та масажні зони. Чергували також карети швидкої допомоги. Були й дистанції завдовжки 10, 5 і 2 км. А маленькі дніпряни випробовували свої сили у забігах на 1000, 500 і 100 м.

У рамках марафону провели також благодійний забіг на 2 км.IMG_4932

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: