Skip to content

Борис Філатов: Ми наведемо лад з МАФами, паркуваннями та зовнішньою рекламою в місті

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов не має наміру відмовлятися від свого рішення повернути паркувальні майданчики міста в комунальну власність та відновити законність у цій сфері. Про це він заявив на брифінгу після завершення 8-ї чергової сесії Дніпропетровської міської ради 18 травня.

15 16 17Як відомо, вранці під стінами муніципалітету зібрався мітинг, учасники якого висловлювали свою незгоду з тим, що паркування в місті стануть комунальними. Чітко пояснити своїх вимог мітингарі не змогли. Плакати, які вони тримали в руках, швидше за все, були написані одним почерком. Більшість пікетувальників виглядали досить молодо. Очевидці припускають, що це були студенти Індустріального технікуму.

«Як міський голова я ухвалив стратегічне принципове рішення, від якого не відвернуся. Міські паркувальні майданчики, які підпорядковуються приватним суб’єктам господарювання, за якими стоять корумповані правоохоронці, чиновники, колишні депутати, інші посадові особи, які «розтягнуті» по чотирьохсот фірмах, рано чи пізно будуть повернуті в комунальну власність», – зазначив Борис Філатов.

Крім того, за словами міського голови, серед нагальних завдань – наведення ладу з МАФами та впорядкування ринку зовнішньої реклами. Так, ситуацію навколо П «Адміністративно-технічне управління» Борис Філатов назвав результатом брудної інформаційної кампанії.

«З усіма викликами ми впораємося», – сказав міський голова.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: