Skip to content

У Дніпропетровську затримали «віконних» злодіїв

Ira Ivanova

Ira Ivanova

krajaСпівробітниками управління кримінальної поліції Дніпропетровска в ході реалізації оперативної інформації було затримано трьох молодиків які займалися  крадіжками у приватному секторі, повідомляють у ГУНП у Дніпропетровській області.

Аби потрапити до будівлі вони віджимали обшивку пластикового вікна. Всі крадіжки здійснювалися у денний час,  переважно з 10 до 16 годин, коли господарів не було дома.

«Вони віджимали пластикову обшивку вікон та пробиралися всередину. Забравши гроші, дорогоцінності, техніку складали все в рюкзаки, клали його за плечі та покидали місце злочину тим же шляхом, що і потрапляли, чи виходили через двері, коли замок був пригідний для відкриття зсередини», — розповідає начальник відділу з розкриття майнових злочинів управління кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області Андрій Дидочкін.

Він зазначив, що злодії працювали обережно і на перший погляд видимих ушкоджень вікон, які б вказували на злом не було.

Місцем їх «промислу» були Амур-Нижньодніпровський та Соборний райони міста.

«Працювали» домушники з початку року. На сьогодні, за словами поліцейських, є доказова база щодо 18 фактів крадіжок.Викрадене зловмисники здавали до ломбардів міста. Всі троє – молоді люди 1992, 1996 та 2000 року народження.

«В ході проведення обшуку за місцем проживання одного із зловмисників було вилучено предмети , які є речовими доказами викраденими з місць злочинів», — зазначив Андрій Дидочкін.

Слідчими АНД відділення поліції Дніпропетровська порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: