Skip to content

Борис Філатов взяв участь у всеукраїнському благодійному аукціоні

Людмила Гейко

Людмила Гейко

 

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської міськради.

Міський голова Борис Філатов взяв участь у благодійному аукціоні на каналі 1+1 та розповів, як у Дніпропетровську піклуються про городян поважного віку До благочинного марафону, який організував «Сніданок» на каналі 1+1, очільник міста на Дніпрі передав унікальний лот – м’яч з автографами усіх спортсменів баскетбольного клубу «Дніпро». Тому, хто стане володарем ексклюзивного трофею, Борис Філатов радить пустити м’яч у гру, бо ж така річ просто не може лежати на полиці.

13164388_1227661397251768_368877823548096482_nМіський голова розповів також про особливі проекти для дніпропетровських пенсіонерів. Дніпропетровськ ледь не єдине місто в Україні, де ті, кому за 60, можуть безкоштовно влаштувати собі цікавий та змістовний відпочинок. Лише два проекти, що організували у місті на Дніпрі минулоріч, змогли перевернути свідомість людей похилого віку.

«Ми організували Інститут третього віку, де дідусі і бабусі вивчали різні предмети – від кулінарії до володіння комп’ютером. Багато людей хочуть навчатися незалежно від віку. І ми надали їм таку можливість. Другий проект – оздоровчий табір, де наші люди похилого віку могли чудово провести час протягом п’яти днів», — сказав Борис Філатов.

Найголовніше у цих проектах – спілкування. Відпочивальники оздоровчого табору та студенти Університету кажуть – після таких занять навіть проблеми зі здоров’ям відходять на другий план.

Міський голова Борис Філатов переконаний, що обидві ініціативи мають пройти знову і цьогоріч. Для цього він пообіцяв зробити все можливе. Нагадаємо, що у квітні близько 600 пенсіонерів стали випускниками Університету третього віку. А влітку милого року в таборі «Укропчику» безкоштовно відпочили близько 1,5 тис дідусів і бабусь.

Категория: Uncategorized

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: