Skip to content

Століття грації та краси: фоторепортаж

Юлия Мухина

Юлия Мухина

nzMoxzHt8tcТалановита молодь із Дніпропетровська та області зібралися у минулу неділю на XVII Традиційний фестиваль «Століття грації та краси», який відбувся в Концертному залі КСК «Шинник». Його провели Федерація фітнесу Дніпропетровська та Дитячо-юнацький центр «Штурм» за підтримки Управління з питань культури і мистецтва, Управління у справах молоді та спорту ДМР. Учасники фестивалю не тільки змагалися в двох видах програми — «хореографія» та «спортивний танок», а й подарували всім весняний настрій в дощовий день.


Незважаючи на конкурентну боротьбу в різних вікових категоріях, тут панувала по-справжньому дружня атмосфера. Діти підтримували один одного і активно вболівали за себе й своїх суперників.

За результатами змагань було визначено команди-переможці. В напряму «хореографія»: Студія хореографії «Indigo», Студія естрадно-сучасного танцю і народної стилізації «Максимум», Центр спорту дітей, юнацтва та молоді «Олімп» (м.Кривий Ріг), Студія естрадно-сучасного танцю і народної стилізації «Максимум», Зразковий колектив спортивно-естрадного танцю «Mix». Напрямок «спортивний танок»: Народний колектив «Студія хореографії Dancer», Зразковий колектив спортивно-естрадного танцю «Mix», Колектив спортивного танцю «Step up», Збірна команда ЗОШ № 20 (м. Дніпродзержинськ) та Зразковий колектив спортивно-естрадного танцю «Mix».

Почесний Кубок Президента федерації фітнесу м.Дніпропетровська Ірини Герліванової було вручено колективу «Mix», що зібрав найбільшу кількість нагород. Журі одностайно вирішило нагородити колектив і в номінаціях «найбільш артистична» (за постановку «Буревій») і «найтехнічніша команда» (постановка «Рок»).

Лейтмотивом фестивалю можна назвати дві зворушливі композиції — «Світ без війни» (Студія «Максимум», керівник Світлана Логунова) і «Не упустите шарик» (Хореографічний колектив «Бусинка», керівник Анастасія Фандєєва). Адже нічого важливішого, ніж мир та наші діти, взагалі не існує. Нехай же в нашій країні запанує мир без війни!

gqUv2b5KIzE MInvu33XRe4 NCOj6kwB-Nc nzMoxzHt8tc vvLrKy6_zxQ Y4-yDFVQr-0

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: