Skip to content

Волонтери і боксери: український розпис поруч з рингом. Фоторепортаж

Юлия Мухина

Юлия Мухина

IMG_2070У спортивному клубі Придніпровської залізниці стартував проект „Візерунки моєї Батьківщини.” На думку його фундаторів сакральні українські розписи виховуватимуть у нового покоління почуття патріотизму.

Координатор проекту Ірина Кашлевська не має сумніву, що ця акція не лише на користь загальній культурі, вона сприятиме національному піднесенню і самоповазі. Про вибір малюнків вона говорить із захопленням:

„Це лише перший крок. У наших розписах стільки символів, і за кожним велика таїна. Діти мають не лише прилучатися до нашої неповторної традиції, але й наповнюватися силою з її джерела.”

Підтримав проект і головний тренер з боксу Віталій Зубилевич:

„У нашому залі тренуються кілька поколінь. Є зовсім юні хлопці, дорослі майстри рукавички, зрілі аматори на абонементній основі. Усі  вони підтримали ідею прикрасити зал українською символікою. Хлопці навіть самі заходилися допомагати оздобленню. Були тут і такі, яких патріотизм не захоплював…”

Наставник згадав, як чи не найуспішніший учень кривився від усього національного. І тоді тренер просив хлопців гучно вітати одноклубника: „Слава Україні!” І „майстер- міжнародник” з клубу пішов. А от справжні герої завжди поруч. Старший сержант Сергій Непершин пройшов через АТО, тому боксер – важковик підтримує волонтерський проект з повагою і захопленням.

Ігор Суховий. Фото Андрія Батозскього

 

IMG_2019

IMG_2016

IMG_2018

IMG_2008

 

 

 

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: