Skip to content

Дніпропетровська черепаха Наталка може стати національним мультгероєм

Юлия Мухина

Юлия Мухина

unnamed1 Авторка однойменної казки Еліна Заржицька бере участь у конкурсі на створення національного мультгероя — у всеукраїнському проекті «Книголав».

Її казковий персонаж черепаха Наталка претендує на звання найкращого казкового героя, який стане прикладом для української малечі. Якщо черепашка переможе, про неї видадуть нову дитячу книжку, комп’ютерну гру та мультфільм. А ще вона займе місце поряд із французькою свинкою Пеппою, американською Олівією, британським Гарі Поттером та фінськими мумі-троллями. Героїня казкової повісті Наталка має чудовий характер: вона добра, справедлива, розумна, гостинна, працьовита, весела і скромна. Наталка щиро всім допомагає, і тому в неї багато друзів. У легкій ненав’язливій формі казкова героїня пояснює малюкам, як поводитись у простих щоденних ситуаціях, розповідає про нові міста, природу, тварин та птахів.
Віддати свій голос і підтримати нашу землячку та її героїню можна на сайті організаторів. Паралельно з глядацьким голосуванням свої оцінки буде присуджувати журі. А вже 29 лютого за середнім балом обох голосувань організатори назвуть десятьох фіналістів, котрі отримають поради журі для доопрацювання робіт. Остаточний переможець буде визначений 11 березня.

Ірина Коляда

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: