Skip to content

Дніпропетровці просять президента відремонтувати дороги

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Фото: pro.church.ua
Фото: pro.church.ua

Наш кореспондент проаналізував найбільш популярні петиції дніпропетровців на сайті Президента.

Вадатурський Андрій Олексійович звертається до Петра Олексійовича з проханням віднайти можливість фінансування термінового проведення капітального ремонту автодороги Дніпропетровськ-Миколаїв (Н-11), а саме ділянки дороги Казанка-Новий Буг-Баштанка-Миколаїв. Автор петиції зазначає «В останні декілька років ремонт цієї магістралі державного значення не проводився взагалі. На даний час автошлях Н-11 знаходиться в край незадовільному стані, що й змушувало місцеве населення декілька разів у 2015 році перекривати дану дорогу.» На сьогодні петицію підтримали 6750 осіб.

89 підписів зібрала петиція про будівництво автодороги з Дніпропетровська до Києва. Автор петиції Ларіонов Володимир Олексійович впевнений: це буде крок до з’єднання заходу та сходу і зауважує: «На сьогоднішній день подолати цю відстань без сліз не можливо.»

Також наші земляки писали голові держави з проханням перейменувати місто (є петиції як про Дніпроград, так і про Дніпропетровськ/Дніпрпетровськ (на честь святого Петра)). Жалілись на МАФи у центрі міста, зокрема на вулиці Глінкі (нагадаємо, вони були знесені підчас рейду міськради).

Галина Кулібаба

 

Категория: Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: