Skip to content

До серця крізь об’єктив: новий погляд на Дніпропетровськ (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Палац студентів привітно відчиняє двері для всіх охочих. Тут 6 лютого, за ініціативою івент-кафе «Риба Андрій», відкрилася фотовиставка «Це моє місто». Фото для показу відбирали на конкурсній основі.

За словами організаторів, мета заходу – показати Дніпропетровськ з різних сторін. Не завжди з позитивних, але хто сказав, що занедбаність не може зачаровувати? Для відвідувачів це можливість з іншої точки зору поглянути на відомі місця та архітектурні пам’ятки, трамвайні колії, промислові підприємства, огорнуті рудим смогом, скляні хмарочоси та катерининські будівлі. Місто, де старовинне переплітається із модерном, а промисловість вдало співіснує із архітектурною вигадливістю. Таким еклектичним постає сучасний Дніпропетровськ та його околиці крізь об’єктиви учасників фотоконкурсу.

Для виставки відібрали 100 робіт. Усі учасники отримали листівки із зображенням Дніпропетровська. Переможців конкурсу чекали подарункові сертифікати до розважальних центрів. Найбільш активних учасників, які надіслали понад 4 роботи, відзначили грамотами. А перше місце та сертифікат на безкоштовне навчання у фотошколі «Lustre» дісталися Іллі Жуку. Несподіванкою стало висування в номінації «Глядацькі симпатії»: «Музика душі» Дениса Нікуліна отримала більшість голосів.

Мороз обпікав пальці тих, хто щойно увійшов, тож їх пригостили гарячим чаєм із печивом. Під кінець заходу чай вже не користувався попитом. Атмосферу в залі не потрібно було підігрівати. Гурт «РадіоВетка» запалив своєю музикою серця присутніх. Хтось ледь чутно підспівував, хтось плескав у долоні та не стримував посмішок, а хтось просто насолоджувався якісним звучанням. У будь-якому випадку додому прямували, ще раз переконавшись, що наше місто може пишатися не тільки ландшафтами, а й безмежно талановитими людьми.

Фотовиставка триватиме до 6 березня. Вхід вільний.

Пн-Нд, з 8:00 до 20:00.

Аліна Стаменова, фото Аліни Стаменової та Дмитра Прошина

[flagallery gid=5]

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: